Tel: 010 2192 400

Messuosastot

Vain mielikuvitus asettaa rajat!

Patentoitu, erittäin kevyt mutta silti tukeva, alumiini-/ komposiittirakenteinen trussijärjestelmä mahdollistaa kaikenlaisten display- ja promootiorakenteiden kokoamisen. Purku ja kasaus tapahtuu nopeasti ilman työkaluja. Rakenteiden etuna on myös helppo muunneltavuus.

Erittäin näyttävä  ja viimeistelty rakenne yhdessä laadukkaiden tulosteiden kanssa tarjoaa lyömättömän ja massasta erottuvan vaihtoehdon mm. messuosastoiksi, tulosteseinäkkeiksi, esittelytelineiksi, promootiopöydiksi, tilanjakajiksi, mainostelineiksi jne. Käyttötarkoituksia ja mahdollisuuksia on lukuisia. 

X-Module tarjoaa useaa eri tuotesarjaa, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan rakenteita eri tarpeisiin niin kevyemmästä sisäkäytöstä aina vaativampaan ulkokäyttöön asti.

Messuosasto Vantaan energia

Seinä

Messuseinä

Korkeus 2,5 metriä

L-seinä

Messuosasto - kulmamalli

Korkeus 2,5 metriä

U-osasto

Messuosasto - U-malli

Korkeus 2,5 metriä

Ulkomainos

Siirrettävä ulkomainosteline

Kuvaa klikkaamalla saat lisätietoa.

Crosswire

Crosswire

Halkaisija 10x10cm. Kevyempi  järjestelmä lähinnä sisäkäyttöön.Osien kiinnitys toisiinsa nopeasti yksillä, elementeissä kiinni olevilla ruuveilla. Myydyin trussi-järjestelmämme.

Expowire

Expowire

Halkaisija 15x15cm. Tukevampi ja järeämpi versio Crosswiresta. Rakenteeltaan ja kiinnitystavoiltaan sama. Mahdollistaa massiivisempien rakennelmien toteutuksen.Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Trusswire

Trusswire

Halkaisija 20x20cm. Erona edellisiin, taittuvat pituussuunnassa litteiksi ja elementtien kiinnitys toisiinsa neljällä, kulmissa sijaitsevilla ruuveilla. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Expowire - video

Trusswire

Katso video!
Näin helppoa se on.

Trussit

25 vuoden kokemuksella

Olemme valtakunnallisesti toimiva, messuja, tapahtuma- sekä jakelutiemarkkinointia tukevien tuotteiden maahantuoja ja jakelija yli 25 vuoden kokemuksella. Uusimpana tuoteryhmänä lähinnä kuluttajapuolelle suunnatut retrohenkiset nostalgialahjat sekä piensisustustuotteet.

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello