Nostalgic-Art’in kustomoidut tuotteet

Saksalaisen Nostalgic-Art’in tuotteita on mahdollisuus kustomoida myös yrityksesi omalla designilla. Tuotteiden materiaalina pääosin metalli, jossa korkealaatuinen painatus. Nämä seikat yhdistettynä huoliteltuun viimeistelyyn takaavat sen, että viestisi säilyy vastaanottajalla pitkään.

Näillä mainos- ja promolahjoilla erottaudut takuulla myönteisesti.

Vaikka Nostalgic-Art Collection onkin retrohenkinen tuotesarja, kustomoitaviin tuotteisiin sopii yhtälailla myös moderni ulkoasu.

paakuva 2

Tästä pääset tutustumaan Nostalgic-Art'in kustomoitavien tuotteiden englanninkieliseen tuotekatalogiin.

Päämiehemme oma design-studio Berliinissä tarjoaa mielellään suunnitteluapua niin halutessasi. Palvelu veloituksetta toimeksiantoihin, jotka johtavat tilaukseen.

Saat meiltä myös tarvittaessa sähköisiä suunnittelupohjia ideoinnin helpottamiseksi.

Retrohenkiset kustomoidut

Hyödynnä yrityksesi / tuotebrändisi perinteitä sekä historiaa myös tämän päivän markkinoinnissa. Nostalgic-Art –tuotteilla teet sen tyylikkäästi ja perinteitä kunnioittaen

retro
modernit kustomoidut

Modernit kustomoidut

Kustomoidut Nostalgic-Art –tuotteet sopivat erinomaisesti myös uuden tuotebrändin lanseeraukseen ja yrityksen tunnettuuden lisäämiseen. Tuotteiden briljantti, korkeakiiltoinen painatus ja viimeistely takaavat että viestisi säilyy vastaanottajalla pitkään.

logo

Ota yhteyttä

Admax Marketing Oy

Kotamäki 2, 33960 Pirkkala

Yhteydenotto­lomake