Tapahtumat, Messu­osastot & Suurkuva­tulosteet

Vain mielikuvitus asettaa rajat!

Patentoitu, erittäin kevyt mutta silti tukeva, alumiini-/ komposiittirakenteinen trussijärjestelmä mahdollistaa kaikenlaisten display- ja promootiorakenteiden kokoamisen. Purku ja kasaus tapahtuu nopeasti ilman työkaluja. Rakenteiden etuna on myös helppo muunneltavuus.

Näyttävä  ja viimeistelty rakenne yhdessä laadukkaiden tulosteiden kanssa tarjoaa lyömättömän ja massasta erottuvan vaihtoehdon mm. messuosastoiksi, tulosteseinäkkeiksi, esittelytelineiksi, promootiopöydiksi, tilanjakajiksi, mainostelineiksi jne.

Rakenteita on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa.

Lisätietoja löydät valmistajan kotisivuilta https://en.x-module.dk/ 

Kauttamme saatavilla myös muut messu- ja tapahtumatuotteet kuten suurkuvatulosteet, bannerit, tulostetelineet, tulostekehykset valolla tai ilman, mainosmatot jne...

messuosasto
trussit

Suurkuvatulosteet

Laadukkaat kangas-/vinyylitulosteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan nopealla aikataululla.

Saatavilla erilaisia viimeistely- ja kiinnitysmahdollisuuksia sekä muita kustomointeja, kuten pöytähuppujen valmistus.

suurkuvatulosteet

Muut messu- ja tapahtumatuotteet

Lukuisien hankintankanaviemme ansiosta kauttamme saatavilla lähes kaikki mitä tarvitset näkyäksesi entistä paremmin. Tuotteita aina lattiasta kattoon ja ulko- sekä sisäkäyttöön.

Esimerkkeinä suositut beach flagit, pop-up -seinäkkeet, messupöydät, mainosmatot sekä  tulostekehykset. Kysy lisää tai pyydä tarjous sinua kiinnostavista tuotteista.

bannerit
logo

Ota yhteyttä

Admax Marketing Oy

Kotamäki 2, 33960 Pirkkala

Yhteydenotto­lomake