Tapahtumat, Messu­osastot & Suurkuva­tulosteet

Vain mielikuvitus asettaa rajat!

Patentoitu, erittäin kevyt mutta silti tukeva, alumiini-/ komposiittirakenteinen trussijärjestelmä mahdollistaa kaikenlaisten display- ja promootiorakenteiden kokoamisen. Purku ja kasaus tapahtuu nopeasti ilman työkaluja. Rakenteiden etuna on myös helppo muunneltavuus.

Näyttävä  ja viimeistelty rakenne yhdessä laadukkaiden tulosteiden kanssa tarjoaa lyömättömän ja massasta erottuvan vaihtoehdon mm. messuosastoiksi, tulosteseinäkkeiksi, esittelytelineiksi, promootiopöydiksi, tilanjakajiksi, mainostelineiksi jne.

Rakenteita on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa.

Kauttamme saatavilla myös muut messu- ja tapahtumatuotteet kuten suurkuvatulosteet, beach flagit, tulostetelineet, tulostekehykset valolla tai ilman, mainosmatot, kulunohjausnauhat ja -aidat jne...

messuosasto

Lataa tästä X-Module tuote-esite

X-Modulen kotisivuilta löydät heidän tuotteistaan lisää tietoa ja käyttöideoita

Crosswire

crosswire

Halkaisija 10x10cm. Kevyempi  järjestelmä lähinnä sisäkäyttöön. Osien kiinnitys toisiinsa nopeasti yksillä, elementeissä kiinni olevilla ruuveilla. Myydyin trussi-järjestelmämme.

Expowire

expowire

Halkaisija 15x15cm. Tukevampi ja järeämpi versio Crosswiresta. Rakenteeltaan ja kiinnitystavoiltaan sama. Mahdollistaa massiivisempien rakennelmien toteutuksen. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Trusswire

trusswire

Halkaisija 20x20cm. Erona edellisiin, taittuvat pituussuunnassa litteiksi ja elementtien kiinnitys toisiinsa neljällä, kulmissa sijaitsevilla ruuveilla. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

trussit

Suurkuvatulosteet

Laadukkaat kangas-/vinyylitulosteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan nopealla aikataululla.

Saatavilla erilaisia viimeistely- ja kiinnitysmahdollisuuksia sekä muita kustomointeja, kuten pöytähuppujen valmistus.

suurkuvatulosteet

Muut messu- ja tapahtumatuotteet

Lukuisien hankintankanaviemme ansiosta kauttamme saatavilla lähes kaikki mitä tarvitset näkyäksesi entistä paremmin. Tuotteita aina lattiasta kattoon ja ulko- sekä sisäkäyttöön.

Esimerkkeinä suositut beach flagit, pop-up -seinäkkeet, messupöydät, mainosmatot sekä  tulostekehykset. Kysy lisää tai pyydä tarjous sinua kiinnostavista tuotteista.

bannerit
logo

Ota yhteyttä

Admax Marketing Oy

Kotamäki 2, 33960 Pirkkala

Yhteydenotto­lomake